Работиме на тоа што повеќе лица нахранети со топол оброк. Минатава сабота (11.09.2021), заедно со Ретвитниоброк обезбедивме оброк на бездомниците. Посебно сме благодарни на оние кои дадоа свој придонес: Ретвитниоброк преку Везилка обезбеди 100 оброци (златна мешавина,...

продолжете со читање