Минатава сабота заедно со #Ретвитниоброк обезбедивме оброци за бездомниците, при што беше поделена храна на 220 лица. Им упатуваме голема благодарност на сите кои дадоа свој придонес минатава сабота: #ретвитниоброк преку Везилка обезбеди 100 оброци (ѓувеч)Горан и Тања...

read more