Седмичен оброк

Поделени 244 оброци на бездомни лица

Поделени 244 оброци на бездомни лица

Тука сме за да им помогнеме и да ги покрепиме бездомните лица со топол оброк. Оваа сабота (04.12), заедно со #Ретвитниоброк успеавме да обезбедиме вкупно 244 оброци на бездомниците во градот. Голема благодарност до сите кои дадоа свој придонес: #Ретвитниоброк се...

read more
592 Топли седмични оброци за бездомни лица – 27.11.2021

592 Топли седмични оброци за бездомни лица – 27.11.2021

Најголеми херои се хуманите луѓе кои споделуваат со оние кои немаат!Минатава сабота на бездомниците во центарот на Скопје им се поделија вкупно 592 оброци. Овој пат, ни се приклучија и волонтери од Неготино - Вилма и Драгослав. Им упатуваме голема благодарност на сите...

read more
316 ОБРОЦИ за бездомни лица

316 ОБРОЦИ за бездомни лица

Ни се приклучуваат нови индивидуалци и оваа поддршка ни значи на нас, а се од големо значење и на лицата кои за жал немаат можност секојдневно да ги купуваат.Посебно сме благодарни на оние кои дадоа свој придонес: TINEX донираше храна во МЛАДИ ХАБ - Канцеларијата на...

read more
Вкупно поделени 300 оброци на бездомници

Вкупно поделени 300 оброци на бездомници

И оваа сабота (13.11), повторно бевме пред спомен куќата на Мајка Тереза, делејќи топли оброци за бездомните лица. Не радува тоа што се повеќе ни се придружуваат во овие седмични активности. И оваа сабота многу наши пријатели поддржувачи дадоа свој личен придонес во...

read more
Поделени 283 топли оброци на бездомници

Поделени 283 топли оброци на бездомници

И минатава сабота (30.10) бевме заедно со бездомниците од градот со цел да им обезбедиме топол оброк. Заедно со #Ретвитниоброк продолжуваме да ја остваруваме нашата мисија, да нема гладни луѓе. И за оваа сабота многу наши пријатели поддржувачи дадоа свој личен...

read more
Сабота, 23.10.2021 – топол оброк за бездомници

Сабота, 23.10.2021 – топол оброк за бездомници

И оваа сабота заедно со #Ретвитниоброк го реализиравме седмичниот настан за бездомниците во градот при што се поделија 260 оброци. Голема благодарност на нашите постојани поддржувачи кои дадоа свој придонес и минатава сабота: #Ретвитниоброк зготвија 111 оброци (ориз...

read more
Поделивме 294 ОБРОЦИ

Поделивме 294 ОБРОЦИ

Се повеќе донатори ни се приклучуваат во овие седмични активности. Минатава сабота (25.09.2021), заедно со #Ретвитниоброк обезбедивме оброк на бездомниците. Посебно сме благодарни на Geert од Белгија кој ни се приклучи како волонтер, како и на оние кои дадоа свој...

read more
И оваа сабота 254 лица со храна во рака

И оваа сабота 254 лица со храна во рака

Работиме на тоа што повеќе лица нахранети со топол оброк. Минатава сабота (11.09.2021), заедно со Ретвитниоброк обезбедивме оброк на бездомниците. Посебно сме благодарни на оние кои дадоа свој придонес: Ретвитниоброк преку Везилка обезбеди 100 оброци (златна мешавина,...

read more
Седмичен оброк за бездомници – сабота

Седмичен оброк за бездомници – сабота

Минатава сабота заедно со #Ретвитниоброк обезбедивме оброци за бездомниците, при што беше поделена храна на 220 лица. Им упатуваме голема благодарност на сите кои дадоа свој придонес минатава сабота: #ретвитниоброк преку Везилка обезбеди 100 оброци (ѓувеч)Горан и Тања...

read more