Донација на играчки од Atlantik Komerc

26 Nov 2021 | Останати редовни активности

Колегите Bas, Frank и Matthew од Discus Amsterdam – Hvo-Querido беа дел од нашите активности оваа недела. Заедно со нив, посетивме дел од социјално загрозените семејства и поделивме играчки на дечињата. Играчките беа донација од компанијата Atlantik Komerc и израдуваа голем дел од децата од најранливите категории на граѓани.

Голема благодарност до компанијата која ја покажа својата хуманост на дело.