Донација на свежа риба, Петок 22.10.2021

25 Oct 2021 | Останати редовни активности

Голема благодарност до сопственикот на фирмата Platamonas Fish од Скопје, за покажаната хуманост на дело донирајки 35 кг. свежа риба.

Истата, волонтерите веднаш ја поделија на 12 бездомни и социјално загрозени семејства, кои имаат основни услови за готвење.