Донација од Kadino

29 Oct 2021 | Останати редовни активности

Се радуваме што се уште постои некој кој мисли за другите околу него. Се уште постои желбата за донација, а донациите нам ни се од големо значење во нашата работа. Овој пат добивме донација 50 кг. брашно од Kadino , но истата ќе продолжи и во иднина. Истото ќе биде распоредено во пакетите со храна кои се наменети за нашите крајни корисници.