Голем број насмеани дечиња

7 Sep 2021 | Сезонски активности

Веќе петти и шести ден по ред нашиот тим дава се од себе да подели што е можно повеќе училишен прибор онаму каде што е најпотребно.

Беа поделени 21 ранче и училишен прибор, во К.Вода и Аеродром.Школскиот прибор и ранци се донации од фирми и индивидуалци преку нашите искрени пријатели и соработници од Ways2Help

Во реализирање на активностите имаме поддршка од InPlayer , Intertec.io , IT Labs, Slice Macedonia , и програмските активности на здружението #ЉУБЕЗНОСТ се со поддршка на програмата на #CivicaMobilitas