Седмичен оброк за бездомници – сабота

14 Aug 2021 | Седмичен оброк

Минатава сабота заедно со #Ретвитниоброк обезбедивме оброци за бездомниците, при што беше поделена храна на 220 лица.

Им упатуваме голема благодарност на сите кои дадоа свој придонес минатава сабота:

  • #ретвитниоброк преку Везилка обезбеди 100 оброци (ѓувеч)
  • Горан и Тања од Карпош 3: 40 оброци (ориз со пилешки копан)
  • #Љубезност обезбеди 110 леба и 80 оброци конзервирана храна

Во реализирање на овие седмични активности имаме поддршка од Град Скопје, компаниите #PowerView и #CMXSolutions, а програмските активности на здружението #ЉУБЕЗНОСТ се со поддршка на програмата на #CivicaMobilitas.