Со ранче во рака, за школски денови без мака

29 Sep 2021 | Сезонски активности

Продолжуваме со акцијата да израдуваме што е можно повеќе дечиња кои тргнаа на училиште. Во Бутел и Чаир поделивме 14 ранчиња и школски прибор на дечињата од социјално загрозените семејства.На детската радост и нема крај!

Од сѐ срце сме благодарни за секој еден од вас кој несебично донира и придонесува оваа акција да биде успешна.