Донација од NOVA International Schools

20 Nov 2021 | Останати редовни активности

Учениците и професорите од Гимназијата НОВА, припремаа 15 кг. зимница, која ја поделивме во помали тегли и истате беа разделени на бездомни лица и социјално загрозени семејства на кои секогаш им е добродојдена помошта во храна.

Голема благодарност до #ГимназијаНова кои како и неколку пати претходно, повторно решија да помогнат на најранливите категории.