Донација од Витаминка

15 Nov 2021 | Соработки

Како повеќе пати досега, и овојпат Vitaminka донираше производи од својот широк асортиман – бонбони, чипс, кукис, корнфлекс и фрути производи со различни вкусови. Дел од оваа донација веќе беше поделена на бездомниците во градот во саботата, а друг дел ќе биде дистрибуирана на социјално загрозените семејства кои се дел од посетите на здружението.

Голема благодарност до компанијата Vitaminka која постојано донира дел од својот асортиман и се грижи за ранливите категории на граѓани.